perjantai 17. huhtikuuta 2015

Uutta reittiä Hopiavuoreen sekä parit boulderit

Uusi linja "Sopimaton Tila" kulkee kuvassa köyden oikella puolella olevaa kulmaa/halkeamaa pitkin


On taas säitä pidellyt... Valitettavasti vaan joka ainut kerta kun ollaan oltu Kustavissa on ollut aivan järjettömän kylmää. Vaikeiden reittien kiipeeminen on haastavaa kun ei saa millään pidettyä kroppaa lämpimänä. Eilen muutama auringonsäde puikahti pilvien välistä ja O-P Manni sai tehtyä uuden reitin Hopiavuoreen. Khora-sektorin nimikkolinjasta oikealle erkaneva linja on hienoudessaan ja vaikeudessaan vertaansa vailla Hopiavuoressa, ja mahtava lisä Kustavin n. ysigreidin reitteihin. Reitin nimeksi tuli "Sopimaton Tila". 
Itsekin edistyin oman projektini kanssa mutta iltapäivän tihkusade vesitti liidiyritykset. Täytyy odottaa kelejä. Onneksi säätiedotus lupaa viikonlopulle ja ensi viikolle aurinkoa.

Olli työstää linjaa Hopialla

Pääasiassa viime päivät on kuitenkin ollut parempi pysytellä boulderoinnissa täällä lähikivillä. Uusia reittejäkin on löytynyt. On aina hienoa löytää uusia laatulinjoja, jopa paikoista joissa on kiivetty jo pidemmän aikaa. 
Ilmaa allaViime viikolla Ravattulan Muikunvuorelle syntyi kolme uutta laatuboulderia. Tai, kaksi boulderia ja yksi sporttireitti ilman pultteja, on se sen verran korkea boulderiksi. O-P Manni sai tehtyä ensinousun yli kymmenen vuoden takaiseen linjaan. 
Todella hienoa otekiipeilyä hänkillä. Boulderiksi korkeahkot kymmenisen metriä. Flyby 7a+. Toinen Ollin luomus oli myös vanha projekti. Istumalähtö Aeroflot nimiseen boulderiin. Muutama erittäin napakka muuvi lähtöön ja Aeroflot assis sai ensinousunsa... tiukahko 7c+. 
Itse sommittelin vastapäiseen kiveen muutaman voimamuuvin boulderin. German wings 7b+. 
Kaikki em. boulderit on tähtilinjoja. Muutenkin muistui taas mieleen miten hieno paikka tuo Ravattulan kallio on. Erityisesti kivenlaatu on vertaansa vailla. Kannattaa vierailla.Nyt sitten vaan odottelemaan kelejä niin pääsee taas Kustavin kallioille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti